Selskaber

Selskabsmenuer a la carte

Valgfri 3 retter 395,-
Minimum 20 kuverter
Leveres også ud af huset. Kørselsgebyr 250,-

Forretter

Jordskokkesuppe
Rimet Kammusling – bagte jordskokker – citrusgranulat
Hummerbisque
Oksehale Ravioli – sellerifondant – hummersirup
Fiskesuppe
Muslinger – krebsehaqlesouffle – brændt pastinak
Grillede Kammuslinger
Skagensskinke – syltede valnødder – selleri/æble puré
Torsk “Provencale”
Blomkål i nuancer – brændt smør – havesyreolie
Letrøget Laks
Rygeostcreme – agurk – salat vinaigrette
Røget Andebryst
Foi gras Creme – granatæble vinaigrette – bagte æbler
Letrøget Okseinderlår
Tomattatar – fløde peberrod – syltede pære
Vagtelterrine
Brombær – syltede løg – havtornkompot

Hovedretter

Lammeryg
Spidskål – kartoffelpuré – lammesky
Helstegt Oksehøjreb
Pom Anna – friteret timian – kantareller
Kalve Culotte 
Timiansky – bagte løg – letrøget kartoffel
Oksefilet 
Braisseret rodfrugter – cognac/valnøddersauce – pære
Perlehøne
Gratinerede portobello – spinat/kartoffel souffle – hønsesky
Porcetta 
Grønsagslasagne – gnocci – skysauce
Braiseret Kalveskank
Saltimbocca – rodfrugtpuré – spinat
Skindstegt Multe
Kantareller – sauteret spinat – muslingecreme
Stegt Helleflynder
Cassoulet af kalvebacon % bønner – cava mousseline – urteskud
Bagt Torsk
Rødbede fondant – grov sennepscreme – spinat

Desserter

Chokolade fondant 
Amaretto is – pistacie karamel – hindbær
Rødgrød
Marscapone – jordbærkys – 20-års balsamico
Syltede pære
Vanilje is – myntesuppe – skovbær kompot
Citrontærte
Marscapone creme – myntesukker – hindbær
Chokoladetærte
Passionsfrugtsorbet – nougatine – brombær
Vanilje is
Romsyltede Ananas – rosmarin – mandelkiks
3 slags ost
Tomatmarmelade – rugkiks – oliven

Fiske & Skaldyrsbuffet

Pris pr. person 625,-
Minimum 20 kuverter
½ Hummer
Sauce Verte – Hummer mayonnaise – Saltet Citron
Fiskesuppe
Laksesouffle – Muslinger – Creme double
Stor Buffet
Kogte krabbeklør med aioli & citron, Østers naturel, Pil selv rejer med mayonnaise & citron, Dampede blåmuslinger, Lynstegte blæksprutter i spicy tomatsauce, Hvidløgsgratinerede Jomfruhummer, Røget laks med krydderurte dressing, jambalaya med chili & citrongræs, Dampede rødtunge med spinat & hollandaise
Chokoladekage med marscaponecreme & bær
3 slags ost med tomatmarmelade, rugkiks & oliven

Italiensk Buffet

Pris pr. person 329,-
Minimum 15 kuverter
Ravioli al Porcini (fyldt pasta med Karl Johan svampe / varm ret
Insalata di Mare (salat af havets frugter)
Anatra sul Insalata (andebryst med rucola salat og balsamico)
Verdure miste grigliate (grillet aubergine, squash, peberfrugt og artiskok)
Salmone in bella vista (ovnbagt laks in bella vista)
Carpaccio (tyndskåret oksemørbrad marineret i olivenolie med parmesan)
Insalata Caprese (tomatsalat med frisk mozzarelleost)
Antipasto Misto (italiensk charcutteri)
Pennette all amatriciana (pasta med bacon og stærk tomatsauce / varm ret
Insalata di riso con gamberi e verdurine (rissalat med rejer og små grønsager)
Gamberi alla catalana (kæmperejer alla catalana)
Vitello Tonnato (tyndskåret kalvefillet i kold tunsauce med capers)
Funghi Misti (blandede svampe)
Torte alla frutta, cioccalata (forskellige frugt – og chokoladetærter)
Udvalg af italienske oste

Frokost buffet

Pris pr. person 329,-
Minimum 15 kuverter
Grillede tigerrejer på spyd med mangosalsa & chili/tomat relish langtidsbagt babytomat & Rucola
Stor grønsalat med grillede valnøddebrød, danablue & sennepsvinaigrette

Kartoffel / porre suppe med kalvebacon & syltede perleløg
Grillede kyllingbryst ala saltimbocca
Pastasalat med parmaskinke, feta, rødløg & chimi churri
Helstegt  oksetyndsteg med flødekartofler & grønne bønner
2 slags ost med tomatmarmelade, rugkiks & olive
Eller
Chokoladekage med skovbærkompot & creme fraiche

 

 

Betingelser ved selskaber:

Der skal inden 8 dage fra booking af lokale indbetales 100,- i reservationsgebyr pr. person for opretholdelse af reservation. Reservationsgebyret fraktrækkes den endelige regning, som i øvrigt betales med Dankort eller kontant. Reservationsgebyret tilbagebetales ikke ved eventuelle afbud ved færre end 10 dage til selve arrangementet. Ændring af antal gæster kan ske indtil 10 dage før arrangementet. Der refunderes ikke ved eventuelle afbud ved færre end 10 dage til selve arrangmentet. Det er ikke tilladt at medbringe mad, snacks, chokolade, kage mv. samt drikkevarer uden forudgående aftale. Der betales ikke for børn under 3 år.

Ønskes ekstra timer ud over det faste på 3 timer, afregnes 1500,- pr. påbegyndt time.
I de eventuelle ekstra timer afregnes drikkevarer efter forbrug.

Vi forbeholder os ret til prisændringer samt at ændre i menuer, så de passer til årstider og tema ved bestemte arrangementer.